TV 2 beklager

TV 2 beklager at leder for Ungdom mot rasisme Mina Adampour uhindret fikk fremme feilaktige påstander om HRS og Hege Storhaug.

TV2_Beklager

TV2 skriver:

Under et innslag om diskriminering i arbeidslivet på TV 2 Nyhetskanalen onsdag 25. februar kom et av intervjuobjektene i studio, Mina Adampour, leder for Ungdom mot rasisme, med flere beskyldninger mot Hege Storhaug og organisasjonen Human Rights Service.

TV2_Beklager_HRS_24.mars2015

I ettertid har Human Rights Service gjort TV 2 oppmerksom på at påstandene ikke medfører riktighet. For eksempel har ikke Europarådet krevd at Human Rights Service skal fratas statsstøtte og organisasjonen er heller ingen formidlingskanal for bloggeren Fjordman, slik Adampour hevdet.

Human Rights Service og Hege Storhaug skulle fått anledning til å imøtegå disse påstandene samme dag og TV 2 beklager at det ikke skjedde.

Beklagelsen ble også publisert på Nyhetskanalen kl. 08:05.

TV 2 beklager.