Hæ, drepte jøder? Nei, dem har vi ikke sett noe til

Mens 12 jødiske borgere i Europa er blitt drept av islamister på under tre år, sitter kjendismosjonist Kari Jaquesson på Facebook og lurer på hvem som egentlig står bak den påståtte terrororganisasjonen Den islamske staten (IS). Og det er ikke rart hun lurer, for det er jo et enormt PR-arbeide…

Mens 12 jødiske borgere i Europa er blitt drept av islamister på under tre år, sitter kjendismosjonist Kari Jaquesson på Facebook og lurer på hvem som egentlig står bak den påståtte terrororganisasjonen Den islamske staten (IS).

Og det er ikke rart hun lurer, for det er jo et enormt PR-arbeide på gang her og det gjør – som rimelig er – analytikere som Jaquesson dypt mistenksomme.

Noen må jo tjene noe på dette, ikke sant…?

Konspirasjonskari 1

Tja, at IS ikke angriper Israel og USA kan kanskje ha noe å gjøre med det faktum at IS for øyeblikket er opptatt med å føre krig i Syria og Irak for å opprette sitt herlige kalifat – til stor glede for disse landenes minoriteter og alle muslimer som ikke tenker som dem – og å massakrere, lemleste, voldta og plyndre en befolkning er ikke gjort i en håndvending. Denslags tar tid. En annen årsak kan være at selv religiøse fanatikere innser at Israels og USAs militærmakt kan bli litt for mye å gape over. Da kan de fort ende som martyrer selv istedet for å leke kaliff, ta selfies iført finlandshette og kjøpe mindreårige jenter de kan voldta på fredagsmarkedet. Da blir jo all moroa med hellig krigføring borte, og hvorfor risikere det når det er så mye enklere å gyve løs på barn, kvinner og en øvrig ubevæpnet sivilbefolkning?

Den elegante formuleringen «Hva kommer det av at IS som liksom skal være så ekstreme islamister…» illusterer nok en gang at ekstremisme kommer an på øynene som ser. I de aller fleste siviliserte menneskers øyne er massakrer på annerledestroende, slavebinding og påfølgende voldtekt av jenter og kvinner, korsfestelser, halshugginger, pisking og amputasjoner for ekstremt å regne. For Kari Jaquesson er det visst det å skrive om det som er ekstremt. Og å påstå noe så himla tåpelig at det liksom er farlig å være jøde på noe vis.

For de som står bak og tjener på IS, sånne som HRS og sånn, har nå bestemt at det skal – eller SKAL, som det heter – være en sannhet at det liksom er farlig å være jøde i Europa.

Personlig vil jeg tro at de 12 drepte (tre av dem barn) og deres pårørende mener at det er – eller ER, for å si det på Jaquessonsk – blitt farlig å være jøde i deler av Europa. De elevene hvis skoler og trossamfunn er under politibevoktning døgnet rundt, hvilket har vært et etablert faktum i årevis allerede, som ikke kan gå på skoler med stor muslimsk elevmasse eller blir frarådet å vise sin religiøse tilhørighet offentlig vil sannsynligvis si seg enig.

Så du forresten SVTs Uppdrag granskning om hvordan det gikk med reporteren som viste seg i kippa og med Davidsstjerne i innvandrertette strøk av Malmø? Eller leste den svenske rapporten «Antisemitiska attityder och föreställningar i Sverige» fra Forum for levende historie og Sveriges offisielle Brottsförebyggande råd, som viser at 39 prosent av voksne muslimer i Sverige har tydelig antisemittiske holdninger, sammenlignet med 5 prosent av hele den øvrige befolkningen? Blant gymnaselever med islam som religion er tallet 55 prosent. Over halvparten, altså. Det samme viser den nederlandske forskeren Ruud Koopmans studie.

koopmans-hostility

Begge rapportene støttes da også av Edward H. Kaplans og Charles A. Smalls – begge ved Yale universitet – funn. I rapporten «Anti-Israel Sentiment Predicts Anti-Semitism in Europe» undersøkte de antisemittiske holdninger i ti europeiske land i 2005, og fant at antisemittisme er betydelig mer utbredt blant muslimer enn kristne.

Men det er naturligvis berettiget av Jaquesson å stille spørsmål. De aktuelle forskerne kan for eksempel ha funnet på alt sammen, ikke sant? Det må jo ligge noe annet bak enn det vi kan se, liksom.

Konspirasjonskari i fritt trav

Vi vet jo åssen særlig jøder er, og vi skal huske på at den skjulte jødemakten styrer både mediene og verden. Universet også, antagelig.

Så her er det bare å overse de åpenlyse angrepene og drapene på jøder – og følge penga!

Det ligger nemlig helt utrolig mye penger i å påpeke at islamister angriper og dreper jøder og at en altfor stor andel muslimer dessvere har antisemittiske holdninger.

Riktignok har det ikke kommet inn noen penger på konto fra det påståtte IS enda, men vi antar at det bare skyldes nettbankenes vanlige Java-problemer.

Det har ikke kommet noen penger fra Mohammed Merah, Amedy Coulibaly og Mehdi Nemmouche enda heller.

Men hva gjelder disse tre har Colin Powell og vi ledd ganske godt på bakrommet, da. For egentlig het de Martin Martinsen, Atle Carlsen og Marve Nilsen og var høyreekstreme, hvite forbrytere. De ble bare brukt av oss for å gi islamismen og øvrig islamsk antisemittisme et dårlig rykte, for som kjent gir jo det masse ros, anerkjennelse og penger i kassen for oss PR-arbeidere.

Jepp, det er prisdryss, festmiddager, skoleturneer og tildeling av fete sjekker i et enda kjør.

Det er jammen godt at vi har Kari Jaquesson til å stille disse snedige spørsmålene og komme til bunns i ting for oss. Hvis det ikke var for at jeg er en del av Den Store Konspirasjonen og pengene strømmer ned i mine lommer fra mine medbakmenn- og kvinner, hadde jeg ikke en gang vurdert muligheten for at det kunne forholde seg slik Jaquesson antyder. Den gravingen Jaquesson etterlyser har nemlig allerede funnet sted, det står bare ikke så mye om den på de nettsidene hun tydeligvis frekventerer. Resten av oss ligger som regel unna nettsider som konspirasjonskos.com og jøderkanmanikkestolepå.net, og foretrekker å finne dokumentasjonen vår i dustete ting som rapporter, reportasjer, beretninger fra ofre eller vitner til konkrete saker og i det hele tatt observasjon av den daglige nyhetsstrømmen.

Så dum kan man faktisk være og fortsatt lure en hel verden – unntatt Kari Jaquesson, selvfølgelig – ved å konspirere med jøder, IS og Colin Powell.