Men det er greit med islamistiske lærere og skolebøker i søpla?

En kvinnelig lærer er tilhenger av lederen for islamistorganisasjonen Islam Net Fahad Quershi, kaller ikke-muslimer det nedsettende «kuffar» og gleder seg over at elevene hennes kaster skolebøker hvis syn ikke harmonerer med deres eget i søpla, skriver Document.nos Hanne Tolg: Det er mange norske lærere som misliker Israel…

En kvinnelig lærer er tilhenger av lederen for islamistorganisasjonen Islam Net Fahad Quershi, kaller ikke-muslimer det nedsettende «kuffar» og gleder seg over at elevene hennes kaster skolebøker hvis syn ikke harmonerer med deres eget i søpla, skriver Document.nos Hanne Tolg:

Det er mange norske lærere som misliker Israel og alt landet står for. Men jeg tør påstå at det er de færreste som applauderer når lærebøkene som skal gi et mer nyansert syn på Midtøsten-konflikten kastes i søppelbøtta i klasserommet. Og hva med en lærer som sier at israelere er de ekte terroristene?

Les resten her.

Var det mulig å få et svar på om dette er akseptabelt, og i så fall hvorfor, fra alle de – fortrinnsvis fra leder i Utdanningsforbundet Ragnhild Lied og Opplæringskontoret – som de siste ukene har stått i kø for å fortelle hvor helt utrolig upassende det er at noen med Pegida-formann Max Hermansens holdninger og fritidssysler får slippe til i norske klasserom?

Oppdatering 26. januar 2015: Hanne Tolg skriver at Utdannelsesetaten spesifiserer at kvinnen ikke lenger er ansatt og at hun ikke var ansatt i en stilling som lærer.