HRS fjerner artikkel og beklager

Vi har i dag blitt gjort oppmerksom på at vi 28. mars 2014 publiserte artikkelen "Politisk korrekt og moralsk fordervet" av en skribent som er tilknyttet den høyreekstreme nettsiden Frie Ord. At det innsendte leserbidraget kom på trykk skyldtes at vi ikke kjente til vedkommendes navn fra før. HRS ønsker ikke å ha noen befatning med den aktuelle nettsiden eller miljøet bak den.

Vi har i dag blitt gjort oppmerksom på at vi 28. mars 2014 publiserte artikkelen «Politisk korrekt og moralsk fordervet» av en skribent som er tilknyttet den høyreekstreme nettsiden Frie Ord. At det innsendte leserbidraget kom på trykk skyldtes at vi ikke kjente til vedkommendes navn fra før. HRS ønsker ikke å ha noen befatning med den aktuelle nettsiden eller miljøet bak den.

Artikkelen er følgelig fjernet og vi beklager publiseringen på det sterkeste.

Redaktør i Document.no Hans Rustad har mer om nettsiden Frie Ord og hva de står for.