Islam

En helt usedvanlig klar tale fra en imam

"La oss innrømme det uten å lyge overfor oss selv, at vi muslimer er tidsinnstilte bomber. Når jeg sier ’vi muslimer’, mener jeg selvsagt ikke hver eneste muslim,” sier Brooklyn-imamen Tareq Yousef Al-Masri, som tar et generaloppgjør med nåværende og tidligere hatpredikanter som han mener er årsaken til blant annet terroren mot Charlie Hebdos medarbeidere.

Al-Masri fortsteter slik: ”Når en synder omvender seg, er det første han gjør å lage en bombe. Han antenner den og dreper folk. Vi må innrømme dette.

Hvis du har kreft, hjelper det deg ikke at jeg forteller deg at du er forkjølet. Jeg må fortelle deg tydelig at du har kreft.»

Imamen peker på det åpenbare, at ”når man har kreft tar man en rekke tester for å identifisere årsaken til kreften. Man sier ikke bare at det er Guds handling. Alt kommer fra Allah, men dette bør ikke forhindre oss i å studere de underliggende årsakene til denne kreften».

En ny innrømmelse kommer:

La oss innrømme noe annet. Majoriteten av oss muslimer, vi hater de kristne – sant eller falskt? Ja, det er sannheten. Når du ser hvor mange som motsetter seg (å gratulere kristne på deres høytidsdager) så må du innrømme at dette rotfestede hatet bor i hjertene til muslimene.

Noen vil muligens si til meg: Tror du de elsker oss? De hater oss også.

Imamen har svar på dette og:  ”Ettersom det finnes tyver, vil du også bli en tyv? Hvis dette var saken, da ville alle være tyver.»

Så hvor kommer alt dette hatet gjennom generasjoner?

Da slippes den ideologiske bomben: ”Det er ideologien presentert i bøkene til Ibn Taymiyyah, til Ibn Al-Qayyim, til Al-Nawawi. Dette er denne ideologiens pilarer. I moderne tid har vi Ibn Baz, Ibn Al-Uthaymeen, Al-Huweini, Muhammad Hassan. Disse personene er ansvarlige for å fylle folk med hat.”

Se hele videoen på 10 minutter hos MEMRI.org  Det er verdt hvert eneste minutt.

Det interessante er jo også hva imamen mener og alle de voldelige versene i koranen, alt hatet mot jøde, kafir, og undertrykkingen av kvinner. Hva skal man gjøre med Muhammed som det fremste eksemplet for menneskeheten? La oss håpe han vil komme med noen friske fraspark også om dette.