Villige Venstre – ofrer så det holder!

I en amper budsjettdebatt i Drammen bystyre begikk Jon Helgheim fra Frp helligbrøde ved å blande økonomi - makan! - inn i spørsmålet om byens årlige flyktningkvote. Sånt går ikke an, så Venstres Ulla Nordgarden tro til med en oppsiktsvekkende offervilje på egne og alle andres vegne: - Men jeg er villig til å ofre trygghet og velferd, for det er ikke bare mine barn som skal ha det bra.

I en amper budsjettdebatt i Drammen bystyre begikk Jon Helgheim fra Frp helligbrøde ved å blande økonomi – makan! – inn i spørsmålet om byens årlige flyktningkvote.

Sånt går da virkelig ikke an?

Det ble for mye for Venstres Ulla Nordgardens varme hjerte, som kontret Frps økonomisludder med å opplyse om at Venstre ikke har noen illusjoner på dette området:

– Ja, jeg vet at kaka i bursdagsselskapet skal deles på flere. Og ja, jeg vet at det blir mer penger til barnevern, lærere i skolen. Vi i Venstre har ingen naiv forestilling om at integreringen i Drammen fungerer eller kommer til å fungere, sa hun og var klar på at flyktningemottak innebærer mer vold, mer barnevern og andre kommunale tjenester.

Til gjengjeld er Nordgarden stappfull av genuin altruisme og offervilje:

– Men jeg er villig til å ofre trygghet og velferd, for det er ikke bare mine barn som skal ha det bra.

Offerviljen er så meget mer imponerende da Venstres representant åpenbart er parat til å ofre ikke bare sine egne barns trygghet og velferd, men alle andre barns i tillegg.

Da er det bare å avvente Venstres nye partiprogram til Stortingsvalget 2017. Det blir nok rene velgermagneten.

Vi i Venstre går inn for:

Svekket økonomi. En integrering som ikke engang vi tror at fungerer eller vil komme til å fungere. Mer vold. Mer barnevern. Adjø trygghet og velferd.

Vi ofrer alt for deg. På alle måter.

På parti med den usikre fremtiden?

Stem Venstre!