Innsamling til «Fatima» fra dokumentaren Frivillig tvang

Curry film AS har satt igang en innsamling til «Fatima» fra Ulrik Imtiaz Rolfsens dokumentar Frivillig tvang. Regjeringen burde selvsagt kjenne sin besøkelsestid for å sikre kvinner som «Fatima» og deres barn en trygg – sikkerhetsmessig såvel som økonomisk – tilværelse. Men inntil norske myndigheter våkner fra…

Curry film AS har satt igang en innsamling til «Fatima» fra Ulrik Imtiaz Rolfsens dokumentar Frivillig tvang.

Regjeringen burde selvsagt kjenne sin besøkelsestid for å sikre kvinner som «Fatima» og deres barn en trygg – sikkerhetsmessig såvel som økonomisk – tilværelse. Men inntil norske myndigheter våkner fra dvalen, later det til at folk som forstår situasjonen og ikke er like handlingslammet får trå til:

Fatima er en anonymisert karakter i dokumentaren «Frivillig tvang».  Hun har gjennomgått et helvete med tvangsgifte som 16åring, voldtekt av «ektemannen» med foreldrenes velsignelse, og sitter etter en traumatisk skilsmisse igjen med to barn. Alene og uten utdannelse overlever hun på minimum.  Foreldrene vil ikke ha kontakt, og etter at hun stilte opp i filmen, så frykter hun de vil ta hevn.  For å komme seg bort fra alt presset og angsten rundt dokumentaren, ønsker hun å reise vekk med barna. Curry Film vil dekke det vi kan, men med publikums hjelp kan «Fatima» og barna få en opplevelse som vil hjelpe henne glemme det grusomme for en liten stund.

Alle bidrag går uavkortet til Fatima. Gi litt om du kan!

Målet er 50.000 kroner. Hittil er det samlet inn 7200 kroner og det er bare to dager igjen til innsamlingsaksjonen avsluttes.

Trykk her for å bidra.