Terrorisme og ekstremisme

Verre enn nazismen?

Beretninger og foto som kommer ut fra de IS-kontrollerte områdene, er nær sagt av en annen verden. Det mest behagelige hadde vært å blunde for barbariet. Men har vi råd til det, ikke minst med tanke på at disse voldspsykopatene i neste omgang er vår nabo? Og fortjener ikke befolkningen i land som Irak og Syria at vi bryr oss?

Er du ugift kvinne skal du bruke hvit niqab. Gifte kvinner tvinges inn i svarte niqaber. I gatene patruljerer ”soldater” med våpen for å ta eventuelle avvikere. ”Soldatene” tar seg inn på sykehusavdelinger og forlyster seg med ansatte.

 

Kvinner og jenter selges på slavemarkeder i Mosul. 150 dollar stykk, sies det.

 

En kvinnelig lege som mente at hun ikke kunne utføre jobben sin i niqab, skal ha blitt drept.

 

Kristne menn som ikke er blitt drept, tvangsomskjæres uten bedøvelse.

kristne_omskjæres_IS

 

Man blir stum, gråtkvalt, det prikker gjennom hele kroppen.

 

Les mer hos Den Korte Avis.