Forskjellsbehandling og diskriminering

Svensk rasisme

I henhold til den offentlige konsensusen i nabolandet vårt, er enhver idé om å begrense den høye innvandringen, ekvivalent med rasisme. Dette fikk en 71 år gammel pensjonist og frivillig Røde Kors-medarbeider til gangs oppleve. Barbro Feldt ble filmet med skjult kamera av en pågående kriminell kurder. Feldt mente at den høye arbeidsløsheten blant unge, burde tilsi at man heller prøvde å hjelpe folk i nærområdene. For dette ble Feldt hengt ut som rasist av toneangivende medier. Nå rapporteres det at Feldt etter dette skal ha blitt funnet død.

Tittelen i Aftonbladet taler for seg: Röda korset-kvinna kränkte invandrare. Ingressen følger slik:

Daban Ibrahim gick till Röda Korset för att be om hjälp till sin familj.

I stället möttes han av rasistiska svar från en av de anställda.

Nu har kvinnan bakom uttalandena lämnat Röda korset.

Barbro Feldt jobbet gratis for Røde Kors i ni år.  Hennes verdier er ikke forenelige med Røde Kors sine verdier, heter det fra organisasjonen. Feldt sier på opptaket blant annet dette:

Jag tycker vi ska hjälpa er där ni är, inte i Sverige.  Jag tycker man ska hjälpa våra ungdomar i första hand. Hur ska vi kunna hjälpa er om vi inte kan hjälpa våra egna ungdomar?

Dette sier Feldt etter at Ibrahim stilte henne ganske provokative og ledende spørsmål.

I følge et innlegg på denne bloggen, skal Feldt ca to måneder senere ha gått bort. Hva dødsårsaken skulle være, sies det ikke noe om. Feldt var utdannet jurist og økonom. Hun var fra Falun, der hun tilbrakte årene som pensjonist.