Islam

Islamistene vinner nye terreng

Når demografien tipper i islams favør, popper islamistene frem og bruker det demokratiet de avskyr for å kuppe makten. Dette ser vi til stadighet i europeiske institusjoner, og nå sist i en fotballklubb i København, som nå styres av ekstreme Hizb ut-Tahrir. Da ble det selvsagt slutt på dansk tradisjon for øl og svinekjøtt i kafeteriaen, og så skal det bes i retning Mekka.

Klubben heter Brøndby Strand Idrætsklubb og ligger i Københavns Vestegn. Her var det 60 prosent av klubbens medlemmer som hadde såkalt tospråklig bakgrunn, og vips så ble et nytt styre etablert gjennom valg av islamister som ledelse. Vanskeligere er det ikke. Demografien avgjør, ikke minst fordi islamistene er så mye sterkere og mer maktfulle enn den hverdagslige muslimen.

Her fra Den korte avis

De radikale islamister er efterhånden blevet så stærke, at de kan bruge demokratiet til at sætte sig på magten i samfundets institutioner. Det skete i det almene boligbyggeri Egedalsvænge (som droppet det tradisjonelle juletreet, min merknad). Her overtog Hizb ut-Tahrir magten i boligbestyrelsen og brugte den til at præge området med islamiske regler.

Det samme ser man i stor skala i Storbritannien, hvor indvandringen har været endnu mere massiv. Her har radikale islamister overtaget magten i en del flere skoler i flere byer. Det bliver beskrevet i en artikel i avisen i morgen.

I Danmark er turen nu kommet til en fodboldklub i Brøndby. Det er folk med tilknytning til Hizb ut-Tahrir, som har fået magten i Brøndby Strand Idrætsklub. Det skriver Ekstra Bladet i dag.

En klubs forvandling

Brøndby Strand Idrætsklub har i mange år været et samlingssted for lokale beboere og deres børn, hvor der var plads til alle. Men det har nu ændret sig.

Sidste sommer var andelen af tosprogede medlemmer, der fortrinsvis er børn og unge,  i klubben nået op på 60 procent.

I december blev bestyrelsen og formanden Henrik Pedersen væltet. Ind kom Zahid Manzoor som ny formand og Ibrahim Atrach som ny kasserer.

De er begge knyttet til Hibz ut-Tahrir, der står for en aggressiv antidemokratisk og kvindeundertrykkende politik.

Magtskiftet har da også betydet helt nye tider i klubben. nøjagtig som i Egedalsvænge og i de britiske skoler.

De danske eller vestlige værdier forsvinder og bliver erstattet med islamiske regler. Det sker i de britiske skoler, hvor eleverne nu sidder kønsadskilte (se artiklen i morgen), det skete i Egedalsvænge og nu i Brøndby.

Den tidligere forpagter i cafeteriet blev øjeblikkeligt afsat af den ny bestyrelse, og en anden stod klar. Nu blev der ikke længere serveret svinekød og øl på stedet.

Den tidligere formand fortæller, hvordan Zahid Mansoor holdt bedetid under træningen – noget han selv afviser er sket.

Ibrahim Atrach lægger da heller ikke skjul på, at de har en klar plan for, hvad de vil med foldboldklubben.

Såvel Mansoor som Atrach siger direkte til avisen, at de er modstandere af demokrati, og at de ikke stemmer til folketingsvalg. Men de kan altså godt bruge demokratiet, når det kan sikre radikal islams indflydelse i danske institutioner.

Danskere forsvinder

Fodboldklubben har en lang tradition for at være et tilholdssted for de lokale beboere med deres børn. Men nu forsvinder danskerne. En af dem er Tanja Tagge. Hun har trukket sin søn ud: “Han skal ikke blandes ind i alt det her”, siger hun til Ekstra Bladet. Han spiller nu i Brøndby IF.

I dag er 90 procent af medlemmerne i klubben tosprogede børn og unge.

Advarsel

Naser Khader og forskeren Kirstine Sinclair siger til avisen, at de er meget bekymrede over udviklingen. Det er mennesker, der arbejder for en islamisk stat. De arbejder målrettet for at vinde flere unge. Og her er en fodboldklub ideel for dem, fordi de komme i kontakt med et stort antal drenge og unge mænd.

“Jeg opfatter det ikke som noget uskyldigt eller tilfældigt. Det er en nøje planlagt strategi”, siger Naser Khader til Ekstra Bladet.