Islam

Både hvitt og sort flagg

På Nørrebro samlet flere hundre islamister seg med våde hvite og sorte flagg påtegnet arabiske skrifttegn. De demonstrerte for sin kjærlighet til Muhammeds og mot vestens slette behandling av samme mann. Det hvite flagget signaliserer at sharia allerede er innført, det svarte flagget signaliserer motsatt og at det er en plikt for enhver troende å arbeide for at islamsk lov skal gjelde.

Hizb ut-Tahrir stod bak det islamistiske optoget på Nørrebro. I England undersøker politiet muligheten for å rettsforfølge folk som løfter det islamistiske flagget i det offentlige rommet, skriver Trykkefrihed:

Det hvide flag signalerer, at sharia-loven allerede gælder, at demokrati er blasfemisk og at muslimer skal give ikke-muslimer valget mellem undertrykkelse, omvendelse eller død. Det sorte flag viser, at sharia-loven endnu ikke er indført, og at muslimer har pligt til med alle midler at få den indført (i England undersøger politiet muligheden for at retsforfølge folk, der flager med islamistiske flag). Optoget brugte aggressive tilråb som «Allah tager liv!» og «Allahu akbar!». Video fra demonstrationen her og fra talen her. Der var ingen moddemonstration.