Innvandring

Sverige i morgen?

På en uke nå, i uke 41, kom det nesten 2 000 asylsøkere til Sverige. Rundt 600 fra Syria, 400 statsløse, over 200 fra Eritrea og over 100 fra Somalia. En anonym kilde i Migrationsverket sier at det befinner seg over 100 000 illegale innvandrere i Sverige. Hvor mange av disse finner veien over Kjølen? Og hvor befinner Sverige seg om et tiår?

En anonym i Migrationsverket, Migga_X, viser asylstatistikken på Twitter  1 876 asylsøkere ankom Sverige i uke 41, altså forrige uke. Fra Syria 594, statsløse 407, fra Eritrea 211, fra Somalia 104, fra Afghanistan 73.

Snaphanen har lagt ut anonymt intervju med samme Migga_X, som mener det er over 100 000 illegale innvandrere i Sverige.

Man kender twittreren MiggaX blandt andet herfra bloggen. Man kan synes, Sveriges asylindvandring er grotesk, men den er værre endnu, for folk med afslag rejser ikke ud af landet. Man mener der findes over 100.000 illegale indvandrere i landet nu. Et helt utroligt interview, man spørger sig hvordan nogen kan holde ud af at arbejde i en sådan virksomhed. Kan man stole på, at interviewet er ægte – det lyder meget sådan – er der ikke tale om indvandring i Sverige, men om invasion, der er tale om et asylsystem med retning frontalt mod en betonmur, og et politisk etablissement der lever på lånt tid. Som den interviewede siger til sidst: “Hvis folk anede hvad der foregår her, ville det politiske landskab i Sverige se fuldstændigt anderledes ud.” Svenske medier bidrager ikke til at formidle sandhenden om myndighedens haveri. Interviewet stammer her fra, og der gøres rede for hvordan det er gjort i starten af You Tuben.