Forskjellsbehandling og diskriminering

Propaganda overfor skolebarn

Belgiske skolebarn indoktrineres til å hate Israel. Palestineres liv i Gaza parallellføres med Holocaust. I historieundervisning tas det også i bruk prisvinnende karikatur. Prisen ble delt ut av en iransk tegneseriekonkurranse om Holocaust, og prisvinneren er en kjent antisemitt.

Denne karikaturen presenteres for belgiske skolebarn i alderen 6 – 12 år, signert brasilianeren Carlos Latuff:

 neveragain

Karikaturen følges av denne teksten til lærerne:

«Tidligere tider var konsentrasjonsleirene inngjerdet med piggtråd, grensen mellom Israel og Palestina er markert med piggtråd og en mur.”

Å sammenstille Hilers behandling av jødene på 30- og 40-tallet med palestinernes liv i Gaza, er visstnok en akseptabel øvelse.

Carlos er også kjent for å ha laget en karikatur av en gutt i den jødiske gettoen i Warzawa, med teksten: ”Jeg er palestiner.”

Carlos har videre blitt hedret for jødehatet av den iranske staten, skriver Peter Martina hos Gatestoneinstitute

Det belgiske utdannelsesdepartementet sponser Special Committee for Remembrance Education (BCH), som distrubuerer undervisningsmateriell til historiefaget. Det største jødiske magasinet i Belgia, Joods Actueel, kaller undervisningsmaterialet ”perverst”.  Det fyller barna “med hat mot Israel og antisemittisme”.

Her er en annen tekst, myntet på skolebarna som:

«Du sympatiserer med den radikale gruppen Hamas. Du bor i Gaza og drar på jobb hver dag i Israel. Det tar deg fire timer å reise til og fra jobben fordi du må passere grensekontrollen mellom Gaza og Israel. Du er allerede på vei kl 4 om morgenen. Du har to barn i barneskolen. Derfor har drapet av en palestinsk jente, skutt av Israelske soldater på lekeplassen på skolen, sjokkert deg dypt. Israel benekter at de har skutt barnet, men ifølge FN i Gaza peker alt i retning av at hun ble drept av israelere. Hanas har skutt seks raketter mot Israel. Israels angrep må opphøre.”

Ren propaganda.