Innvandring

Sverige: Går sultne til sengs

Masseinnvandringen til Sverige begynner å få dramatiske konsekvenser. Den kostnadskrvende innvandringen fører til nedskjæringer i kommunenes budsjett, som igjen medfører at både skolebarn og eldre ikke kan spise seg mette. Det er eksempler på kommunebudsjett der det beregnes seks kroner per porsjon. En kostsjef i Flen sier derfor opp jobben i protest.

SVT meldte om saken uten å nevne hva som kan ligge til grunn for hvorfor kostsjefen Per Swärd forteller at han ikke kan stå inne for kvaliteten og mengden mat han skal servere skolebarn og eldre i institusjoner:

– Besparingarna har pågått en längre tid och nu går det inte längre!

Vi får heller ikke vite hva porsjonsprisen var for, la oss si 10 år siden. Men prisen er åpenbart redusert ganske kraftig.

Avpixlat tar antakelig tyren ved hornene, og peker på de enorme kostnadene ved innvandringen, i Sverige stipulert av universitetslektor Lars Jansson til over 250 milliarder kroner i året, som er en fjerdedel av hele det norske statsbudsjettet.

Er dette Norges tilstand om ca 10 år hvis dagens høye innvandring fortsetter?

Her fra Avpixlat:

I Flen säger nu kostchefen Per Swärd upp sig i protest mot kommunens hårda besparingar på maten i skolor och på äldreboenden som medfört att barn och gamla inte ens kan äta sig mätta.

En portion mat till skolbarn och gamla får kosta högst 8 kronor har politikerna beslutat men de går sedan själva ut och äter lunch på restaurang för 165 kr per portion på skattebetalarnas bekostnad.

Per Swärd anser inte längre att han kan stå för den dåliga kvalitén på maten till gamla och skolbarn. Han tar nu konsekvensen av det och säger upp sig från sin tjänst. Flen är den kommunen i regionen som lägger minst pengar på maten för barn och gamla men i andra delar av Sverige finns kommuner som snålar ännu mer. Ned till 6 kr per portion förekommer.

Detta är bara ännu en konsekvens av den mångmiljardtransferering av skattepengar som pågår i Sverige, från svenskar och till utlänningar, till följd av en ansvarslös och kostsam invandringspolitik.