Politikk

Inder stiller for Sverigedemokraterna

Indiskfødte Mrutyuanjai Mishra stiller for Sverigedemokraterna ved nasjonalvalget neste år i Sverige. Mishra har dansk universitetsgrad i menneskerettigheter og demokratisering og er en kjent blogger hos Jyllands-Posten.

Kommentar Fredagsforhør i Jyllands-Posten, 31.mai 2013, gjengitt med forfatterens tillatelse. 

Der er en elefant i stuen 

af Mikael Jalving 

Islamismen breder sig fra Indien til de vestlige samfund, mener indiskfødte Mrutyuanjai Mishra, som er født i Indien, bosat i Skåne, har en dansk universitetsgrad i menneskerettigheder og demokratisering og er kendt som blogger på jp. dk. Og så er han opstillet til det kommende valg til Riksdagen i Sverige for det indvandrerkritiske parti Sverigedemokraterne. 

Partiet står til at blive landets tredjestørste med omkring 10 pct. af stemmerne efter Socialdemokratiet og Moderaterne, selv om ingen partier i Rigsdagen vil samarbejde med dem, og til trods for, at de etablerede medier systematisk modarbejder dem, og bl. a. benævner partiet som «indvandrerfjendsk» eller slet og ret «racistisk». 

Mishra, hvordan kan du finde på at risikere dit gode navn og rygte ved at stille op for SD? »Nu har jeg boet ca. halvdelen af mit liv i Indien og den anden halvdel i de to skandinaviske lande Danmark og Sverige. Kort fortalt oplever jeg, at Sverige er ved at begå de samme fejl, som Indien begik, mens jeg boede der. 

Man skal huske på, at Indien var hovedmålet for islamisk terror før den 11. september 2001. Det er i de seneste 12 år, at islamiske jihadister har flyttet deres fokus til Vesten.

I Indien gjorde man præcis, som man gør i Sverige i dag, nemlig undgår en ærlig og direkte debat. I den politiske korrektheds højborg Sverige forsøger man på alle mulige måder at tie debatten ihjel. 

Mange journalister sympatiserer med Miljøpartiet eller de andre venstreorienterede partier. Det afspejler sig i deres nyhedsdækning og vinkling af leder-og andre artikler.

Man nægter at fortælle sandheden.« »Jeg oplever på ingen måde, at SD er et racistisk parti. Tværtimod. 

Jeg er blevet inviteret til at holde foredrag i mange kredse. Folk er meget imødekommende og venlige over for mig. 

Jeg har ikke en eneste gang hørt racistiske udtalelser. At forholde sig kritisk og skeptisk til en uansvarlig indvandrings-og integrationspolitik er ikke udtryk for racisme. 

Omvendt er jeg alvorligt bekymret for, at hvis ikke man dæmmer op for masseindvandringen til Sverige, kan resultatet blive, at samfundet bliver polariseret, segregeret og racistisk. Jeg ser Sverigedemokraterne som en garant for, at Sverige ikke ender med at blive et land, hvor racismen bliver udbredt, ligesom det sker i Grækenland. 

« For nylig var der igen påsatte brande og stenkast mod politiet i indvandrertætte forstæder til Stockholm. Hvor kommer al denne vrede fra? »Vi har set det samme fænomen i andre lande, Frankrig, Danmark, Storbritannien, Spanien osv. Stor indvandrerkoncentration, høj arbejdsløshed, dårlige boligforhold og mangel på kompetencegivende uddannelse er en dårlig cocktail. 

Derfor er bedre kontrol med indvandring en del af løsningen, ellers løber det hele løbsk. Det er vigtigere, at man integrerer de indvandrere, som er kommet for at blive end at blive ved med at hente endnu flere mennesker til landet, som gør køen af arbejdsløse og folk på socialbidrag endnu længere. 

Politikerne i Sverige er nødt til at indse, at de simpelthen ikke kan fortsætte, som de har gjort. Problemets omfang er blevet for stort. 

Hvor svært kan det være? I Sverige er de nødt til at se, at der er en elefant i stuen.« Andre – som f. eks. den nominelt borgerlige regeringsleder Fredrik Reinfeldt har erklæret, at der skal overføres endnu flere ekstramidler til «udsatte områder» »Den svenske statsminister signalerer med sit budskab om at overføre endnu flere ekstramidler til andre grupper i samfundet, at der vil komme penge til dem, der brænder biler og politistationer af.

Reinfeldts udmelding betyder, at voldskulturen betaler sig i Sverige. 

I stedet er det tid til, at Sverige stiller krav til landets indvandrere.

Folk skal lære det svenske sprog, tage en uddannelse og arbejde, hvis de gør sig tanker om at bo i landet. 

Vigtigst af alt er, at indvandringen til Sverige skal mindskes. I Sverige trænger man i den grad til at være realistisk. Sverige skal tage imod de indvandrere, som man magter at integrere.«.