Forskjellsbehandling og diskriminering

Toppløs jihad

Det går for seg i Paris. Toppløse kvinner protesterer foran en av Frankrikes største og mest renommerte moskeer. Kvinnene støtter den tunisiske kvinneopprørsgruppa FEMEN. Med slagord for kvinners råderett over egen kropp og mot islamister, brente de jihadistflagg ved dørstokken til moskeen. I dag oppfordres det til toppløs jihad foran tunisiske ambassader verden over.

Det er liten tvil fra min side om at den dagen – om den kommer – kvinner og menn likestilles i islam, trekker islam sitt siste åndedrag. Da ryker åpenbart resten av tvangen i islam.

Kvinnene foran Grand Mosquee de Paris har som mål å bekjempe religiøse institusjoner, seksuell utnytting og diktatur, og slagordet er:

«Våre våpen er nakne bryst. Gå ut, kle av deg og vinn!»

fe,enBakgrunnen for gårsdagens aksjon, er at islamister i Tunis har tatt til orde for å steine en 19 år gammel kvinne, Amina Tyler, som har lagt ut et foto av seg selv toppløs på facebook, med disse ordene skrevet på kroppen: ”kroppen min tilhører meg.” Ifølge salafister er hun en risiko for andre kvinner i den forstand at hennes tanker kan være ”smittsomme”.  

Tunisian FEMEN activist Meriam burned a salafist flag in front of the Grande Mosquée de Paris today at 4PM as a symbol of women’s fight against wild religious extremism. The Arab sextremist gave a sign of women’s stand-off to those who kill and rape in the name of Allah. The recent call of Tunisian salafists to stone Tunisian activist Amina was the last step before a big women riot.

As bright as the fire of the salafist flag that was burning, the Women’s revolution against wild traditions of Islamism will start. Women of Morocco, Algeria, Tunisia, Libya, Egypt, Iran, Iraq, Syria, Jordan, Saudi Arabia, Oman, Bahrain, EMENA, Afghanistan, Turkey, Pakistan and Indonesia, you will change the planet with your courage! The one who was oppressed will become free, the one who was weak will become strong. Our bodies belong to us only! Islamism is strong in front of the oppressed but Islamism is weak in front of the rebellion of our free bodies! Our breasts are more dangerous than their stones!