Vold og overgrep

Niqabkledd kastet syre i ansiktet på kvinne

I London rett før nyttår fikk en 20 år gammel kvinne syre kastet i ansiktet på gaten. Skadene er voldsomme, og hun mener selv at livet hennes er ruinert. Verken offeret eller politiet har noen som helst idé om hvem overgriperen er da vedkommende var maskert bak en niqab.

Naomi Oni velger nå å stå frem med sitt destruerte ansikt i håp om at dette kan hjelpe politiet i å spore opp overgriperen. Oni vil måtte gå gjennom mange operasjoner og transplantasjoner de kommende årene, men hun vil aldri bli den samme igjen.

Bildene av Oni – før og etter syreangrepet – er ufattelig. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2271921/Victorias-Secret-worker-scarred-life-niqab-wearing-attacker-threw-acid-face-walked-home-shop.html#ixzz2Jf2x9s1M

Motivet for den grove ugjerningen er helt ukjent.