Integrering og integreringspolitikk

Islamist skal integrere muslimer

Man trodde kanskje at naiviteten i Danmark var et minimalt problem i møte med selverklærte islamister. Men nei, i politiet synes tilstanden i Odense å være svært blåøyd, som har fått politikere fra begge blokker til å reagere kraftig. Fyns politi har ansatt Asmaa Abdol-Hamid for å få den muslimske befolkningen i dypt kriminelle Vollsmose på godfot med politiet.

Asmaa Abdol-Hamid var tidligere kandidat til Folketinget for Enhedslisten, tilsvarende Rødt i Norge.  Hun har skapt politisk storm mang en gang grunnet sin åpenbare forkjærlighet for islamisme, melder Den Korte Avis

Når Fyns Politi ansætter en medarbejder som Asmaa Abdol-Hamid, der blandt andet har udtalt, at det er helt legalt at skyde på danske soldater i Irak, og som er så rabiat, at selv Enhedslisten har taget afstand fra hende, så bør det altså ikke undre selv en politidirektør, at nogen råber vagt i gevær,” understreger Lars Christian Lilleholt.

Hun lever efter koranens bud og tager afstand fra kvinders ligestilling

Når det har vakt så stor opstandelse, at direktøren for Fyns Politi har ansat Asmaa Abdol-Hamid i en to måneders periode, hvor hun skal få den muslimske befolkning i primært den dybt kriminelle bebyggelse Vollsmose til at synes godt om politiet, skyldes det, at hun efter manges opfattelse, har så gennemført islamiske synspunkter, at hun i sig selv er en hemsko for integration.

Hendes ansættelse ved Fyns Politi betyder, at det officielle Danmark nu blåstempler islamisme, lyder kritikken.

Således har hun åbenlyst har erklæret, at hun lever efter Koranens bud og er modstander af ligestilling.

Mine værdier er islamiske. Jøder stod bag 11. september

På Kristeligt Dagblads netside ”Spørg om religion” har Asmaa Abdol-Hamid således fastslået, at de værdier hun lever efter, er islamiske. Det uddybede hun i et interview i Information 31. maj 2003:

”For mig er Koranen en brugsanvisning på, hvordan livet skal leves på bedst mulig måde. Alt, hvad jeg gør i min hverdag, relaterer jeg til Koranen.”

I Koranen er jøder og kristne som bekendt vantro, og umiddelbart efter 11. september erklærede hun, at det var jøder, der stod bag angrebet. Det har hun dog senere bortforklaret med, at hun var hoppet på en konspirationsteori, som hun efterfølgende har taget afstand fra.

Var på Koranskole i Yemen

Asmaa Abdol-Hamids dybt islamiske tilgang til tilværelsen blev i 2006 understreget af, at hun sammen med imam Abdul Wahid Pedersens organisation, Muslimer i Dialog, deltog i et 40 dages intensivt islamkursus i det mest fundamentalistiske lande af alle, Yemen.

Kurset foregik i den lille by Tarim. Lektor ved Syddansk Universitet i Odense, Saliha Marie Fettah, har besøgt byen, og gav i jp.dk denne beskrivelse:

”Tarim er en lillebitte by, hvor der ikke er kvinder på gaden. Der er meget langt fra det samfund til vores moderne samfund,” sagde hun og advarede imod at sende unge muslimer på kursus den slags steder.

Ligestilling mellem mænd og kvinder er naturstridigt

Men inden Asmaa Abdol-Hamid tog på islamistkursus i den lille by i det dybt fundamentalistiske Yemen, hvor man ikke ser kvinder på gaden, havde hun allerede giver udtryk for, at ligestilling mellem mænd og kvinde er naturstridigt:

”Som muslimsk kvinde vil jeg åbenlyst erklære, at jeg på ingen måde vil kæmpe i lighedens navn. At kæmpe for ligheden vil være en tabt kamp for begge køn, men dog mest for kvinderne,” udtalte hun til Kristeligt Dagblad 5. september 2005 og uddybede det med blandt andet biologiske forskelle på de to køn.

Grundloven og de danske soldater

Da Asmaa Abdol-Hamid i 2007 blev opstillet som folketingskandidat for Enhedslisten opstod der pludselig et problem med Grundloven, som folketingsvalgte skal skrive under på.

”Jeg har ikke lyst til at skrive under på noget, som jeg er så dybt uenig i som Grundloven,” erklærede hun til Berlingske. Det udartede sig senere til en ren parodi, hvor Enhedslisten spindoktorer først erklærede, at hun havde sagt det i sjov, og dernæst, at hun mente det, men havde misforstået spørgsmålet fra Berlingskes journalist.

Og så var der den med de danske soldater, hvor hun blandt andet i juli 2007 erklærede, at det var helt legalt at skyde på de danske soldater, der var Irak for at støtte den nye irakiske regering mod terror fra Saddam Hussein-tilhængere.

Den udtalelse bragte hende fire anklager om landsforræderi på halsen. Ironisk nok til Fyns Politi, som nu har ansat hende, og som i øvrigt dengang afviste anklagerne.

Og så var der den med dødsstraffen og de berygtede imamer

I april 2007 blev Asmaa Abdol-Hamid interviewet af Politiken, hvor hun blev citeret for ikke at ville tage klar afstand fra dødsstraf. Dengang var hun folketingskandidat for Enhedslisten, og fik efterfølgende travlt med at erklære, at hun var blevet misfortolket.

Ikke desto mindre blev hendes kandidatur til Folketinget støttet af to berygtede imamer, nemlig imam Abdul Wahid Pedersen, som flere gange i Kristeligt Dagblad har erklæret, at stening er Guds lov, som mennesker ikke kan lave om på, og Mostafa Chendid fra Islamisk Trossamfund, som til Jyllands-Posten på kvindernes internationale kampdag den 8. marts 2007 udtalte:

”Alle kvinder, ikke kun muslimske, bør gå med tørklæde”

Akkurat ligesom Fyns Politis nye medarbejder, som i øvrigt også er så gennemført islamisk i sine holdninger, at hun nægter at give hånd til mænd.