Politikk

Inga Marte får pengene tilbake

Den internasjonalt kjente islamisten Hussain Yee, har fortalt Islam Net at det er haram å motta penger fra den norske staten ved statsråd Inga Marte Thorkildsens direktorat IMDi. Dette fordi det følges et krav om at arrangement mot tvangsekteskap ikke må være kjønnsdelte ved tvang.

Denne verdifarsen må være pinlig for både Thorkildsen, BLD og IMDi. Snakker om å rote seg bort i krefter man tydeligvis enten ikke forstår hvem er, eller i naivitetens navn tror man kan endre verdikompasset til ved å tildele dem offentlige midler.

Og det er pinlig for Islam Nets leder, Fahad Qureshi, som hater oss vantro, men like fullt var mer enn villig til å ta imot de vantros penger (og gratis utdannelse får han også av de vantro, med mye mer).

Qureshi ble møtt med betydelig motstand i egne rekker som mente det nettopp var uislamsk å ta imot penger fra staten mot krav om å bryte med deres islam, kjønnssegregering, melder NRK. Han søkte derfor råd hos internasjonale lederstjerner, som Sheik Hussain Yee.

Ifølge den kinesiske muslimske predikanten Sh. Hussain Yee skaper statsstøtten for mye splittelse blant muslimer. Han hevder også at det ikke er lov å signere en avtale med de vilkårene direktoratet stilte, forteller Quereshi i sin kronikk.

– Islam er ikke basert på vår logikk

Ifølge Islam Nets leder har de intet annet valg enn å returnere pengene – selv om det var «logisk» å godta kravene:

«Om vi skulle basert oss på kun logiske argumenter, så mener jeg at vi hadde gode grunner for å tro at det ikke ville være problematisk å akseptere pengene fra IMDi. Islam er dog ikke basert på vår logikk, men er basert på Koranen og Profetens sunnah,» skriver Quereshi.

Da får vi håpe dette var en lærepenger for en nær sagt kriminell naivitet hos en statsråd og hennes  byråkrater.