Vold og overgrep

Maskert ungdom angrep politiet

Rundt 20 ungdommer på Holmlia gikk til angrep på politiet med steinkasting i går. Politiet rykket ut etter melding om at en ungdomsgjeng tyvkoblet en heis på Holmlia skole. Politiet måtte søke dekning og be om assistanse. Flere patruljer og helikopter ble satt inn i jakten på gjerningsmennene

Hege Storhaug, HRS

Man kunne forledes til å tro at hendelsen som Dagbladet rapporterte om sent i går hadde skjedd i nabolandet Sverige

– En politipatrulje rykket ut til Holmlia skole etter en melding om en ungdomsgjeng som tyvkoblet en lift på Holmlia skole. Da vi kom til stedet begynte ungdommene å kaste stein mot polititjenestemennene. De måtte søke dekning og be om assistanse, sier operasjonsleder Sissel Hansen til Dagbladet. – Vi sendte flere enheter for å få kontroll på ungdomsgjengen, og har nå begynt å hanke dem inn. Vi leter fortsatt i området og har mange patruljer på Holmlia. Vi har fått tak i noen av dem og jeg regner med at vi vil finne flere av de som stakk av etter hvert, sier Sissel Hansen.- Ingen har blitt skadet så vidt jeg vet, sier hun. Klokken 22:50 oppdaterer politiet på twitter:- Ungdommene har spredd seg og det er roligere nå. Vi søker og oppholder oss i området for å forebygge nye hendelser.