Tegning i tiden

Ingen drept

Dette må være en real gladnyhet: I en hel uke nå har en karikatur av de høyest skattede innen kristendommen, jødedommen, hinduismen og buddhismen ligget tilgjengelig på world wide web. Karikaturen er mildt sagt drøy, langt drøyere enn en eneste av karikaturene Jyllands-Posten publiserte i 2005. Likevel: ingen opptøyer, og derav ingen drept.

Hege Storhaug, HRS

Moses gir Jesus en ”high five”, mens begges erigerte peniser masturberes energisk av Ganesha, samtidig som hinduguddomen penetrerer Buddha analt. Sånn ser dette ut:

Ikke snaut, altså. Men The Onion kan rapportere at til tross for at noen kristne, buddhister og så videre, fikk bakover sveis og opplevde karikaturen ytterst makaber, var reaksjonene først hoderysting og rullende øyner, og så gikk de videre med sine daglige gjøremål.

Mens vi venter på fredagsbønnen i morgen og de sinte mennene og kvinnene: Noen som har noe å lære, mon tro?

Following the publication of the image above, in which the most cherished figures from multiple religious faiths were depicted engaging in a lascivious sex act of considerable depravity, no one was murdered, beaten, or had their lives threatened, sources reported Thursday. The image of the Hebrew prophet Moses high-fiving Jesus Christ as both are having their erect penises vigorously masturbated by Ganesha, all while the Hindu deity anally penetrates Buddha with his fist, reportedly went online at 6:45 p.m. EDT, after which not a single bomb threat was made against the organization responsible, nor did the person who created the cartoon go home fearing for his life in any way. Though some members of the Jewish, Christian, Hindu, and Buddhist faiths were reportedly offended by the image, sources confirmed that upon seeing it, they simply shook their heads, rolled their eyes, and continued on with their day.