Islam

Mer ubehjelpelighet

Hvordan skal man forholde seg når man trenger å gjøre sitt fornødne? Se det finnes det klare instrukser for. Det hele starter med hodet og venstre fot: hodet må dekkes til, og venstre fot må først over dørstokken etter at man har formulert en setning til oven. Husk: du må ikke snakke mens du er på toalettet. Da tvinger du nemlig englene inn i rommet. Det er visstnok ikke bra. Jeg kan konstatere at mine toalettbesøk står til stryk.

Hege Storhaug, HRS

I går omtalte vi ubehjelpeligheten til Islamnets tilbedere, som sliter med frieriets gåter I dag handler det om den største islamske nettsiden i Sverige, svenskmuslim.se, der det veiledes i toalettbesøk. Et grunnprinsipp er venstre fot først inn i toalettet, høyre fot først ut når besøket er over. Menn bør sitte når de tisser, selv om det finnes beretninger om at Muhammed stod på to bein og urinerte. Forklaringen får du her: