Terrorisme og ekstremisme

Frankrike: Demonstrasjon til støtte for terroren

Et trettitalls demonstranter, de fleste unge kvinner, tok til gatene i Touluse på lørdag for å hedre minnet etter denne drepte terroristen Mohamed Merah. Flere av de unge kvinnene hadde dekket ansiktet, som er forbudt i Frankrike.

Hege Storhaug, HRS

Under den ulovlige demonstrasjonen som ble oppløst av et hundretalls politibetjenter, sa en av de unge kvinnene dette: ”Det vi i dag forlanger er at man slutter å demonisere Mohamed ettersom han er død.” Samme unge kvinne mener at Muhameds reiser til områdene mellom Pakistan og Afghanistan, der han fikk terrortrening, tippet han: han fikk se så mye lidelse. Hun mener også at han var som en ”ungdom i ansiktet”.

Da har vel etterretningen flere unge personer å gå etter i sømmene?

Des jeunes honorent la mémoire de Mohamed Merah à Toulouse