Politikk

– Vi vurderer å emigrere

”Jeg er svært bekymret for fremtiden og mest redd er jeg selvfølgelig for hvilket Norge mine barn og barnebarn vil arve. Innimellom har jeg ikke blund på øynene i det hele tatt gjennom natten. Jeg ligger og tenker på fremtiden. Jeg tenker på hvorfor politikere, journalister og universitetsfolk svikter oss vanlige nordmenn. Jeg vet de gjør det, men jeg blir ganske enkelt ikke ferdig med spørsmålet HVORFOR de gjør det.” Dette skriver en mor til Christian Tybring-Gjedde i kjølvannet av Tybring-Gjeddes histoiske tale på FrPs landsmøte.

Hege Storhaug, HRS

Som vi rapporterte tidligere i dag, har rasismeanmeldte Christian Tybring-Gjedde hovedinnlegg i Aftenpostens papirutgave i dag, der han svarer på rasismeanklagene til Trine Skei Grande. Aftenposten.no har lagt ut en lengre versjon av Tybring-Gjeddes innlegg. Her skriver han:

Etter å ha fulgt islams økende makt i Norge konstaterer jeg at det er en berettiget stigende uro blant folk flest for hva fremtiden vil bringe. Selv får jeg stadig henvendelser fra folk som opplever islamiseringen i det daglige. Og særlig mange var henvendelsene etter talen jeg holdt om islam og innvandring på FrPs landsmøte 13. mai. Kanskje Skei Grande vil lytte til dem?

En mor skriver: ”Jeg er svært bekymret for fremtiden og mest redd er jeg selvfølgelig for hvilket Norge mine barn og barnebarn vil arve. Innimellom har jeg ikke blund på øynene i det hele tatt gjennom natten. Jeg ligger og tenker på fremtiden. Jeg tenker på hvorfor politikere, journalister og universitetsfolk svikter oss vanlige nordmenn. Jeg vet de gjør det, men jeg blir ganske enkelt ikke ferdig med spørsmålet HVORFOR de gjør det. Min mann og jeg har luftet tanken på emigrasjon, men hvor skal man dra? Hele den vestlige verden har nå store kolonier av immigranter fra islamske stater. Om vi fortsetter den politikken vi nå fører, kan dette selvfølgelig ikke ende godt.”

En far skriver: Nabojenta vår som er 12 år vil skifte skole når hun skal på videregående på grunn av at muslimske gutter i klassen oppfører seg nedverdigende overfor henne, sier hun er et ludder etc. Min sønn leker ikke med muslimske gutter fordi de som er muslimer i klassen sier at de som er kristne er dumme. Min sønn er åtte år! Jeg har selv vært på fotballkamper der de som er publikum, ofte ungdommer, kommer med rasistiske kommentarer overfor de som er hvite: nordmenn er dårlige i fotball for mødre som er horer kan ikke få gode fotballspillere etc.”