Politikk

Våren i København kombinert med konferanse?

Den 26. april stilles Lars Hedegaard nok enn gang for retten, tiltalt for hate speach. Det handler om seksuelle overgrep mot muslimske jenter og kvinner, der Hedegaard påstår overgrep er utbredt. Samme dag lanseres Hedeegards bok ”Muhammeds piger”. Tittelen taler for seg. Dette kan bli en heftig debattbok. I samme forbindelse inviterer Trykkefrihedsselskabet til konferanse der Wafa Sultan og Hege Storhaug skal forelese om kvinneundertrykkelse i islam.

Fra Trykkefrihedsselskabets nettsted:

Kvindeundertrykkelse i islam

8. maj 2011

Kvindeundertrykkelse i islam burde ikke være en sag for en ytringsfrihedsorganisation, men såvel rigsadvokaten som statsadvokaten for København og Bornholm har villet det anderledes.

I december 2010 fik førstnævnte således dømt MF Jesper Langballe for at have skrevet, at ”der er muslimske fædre, der voldtager deres døtre”.

Trykkefrihedsselskabets reaktion på denne ytringsfriheds-indskrænkende dom er at indbyde til en international konference om kvindeundertrykkelse i islam. Vi vil hermed gøre hvad vi kan for at modvirke at kvindeundertrykkelse i islam bliver en forbudt debat.

Konferencen har deltagelse af Wafa Sultan, Hege Storhaug og Lars Hedegaard.

Dato: 8. maj 2011Tid: Kl. 13:00 – ca. 17:00Sted: Vartov, Farvergade 27, 1463 København K.Entré: 150,00 for medlemmer/250,00 for ikke-medlemmer