Islam

Niqab-trening på Grønland i morgen

Dette kan være en bløff, men det tviler jeg på: På Islam Nets nettside, under vignetten ”Aktiviteter”, annonseres det ”Niqab-treff for søstre”, der det heter at ”alle søstre som veldig gjerne ønsker å bruke niqab” kan møte frem i lokalene til Islamic Cultural Centre (ICC) i morgen for å trene seg på å bruke niqab i det offentlige rommet. Etter seansen skal erfaringene deles og drøftes i ICC sine lokaler.

Hege Storhaug, HRS

Landet går av hengselen – det er den umiddelbare tanken – før den neste er: er dette tull og tøys? Vel, Islam Net har jo markert seg som helstøpte islamister, og denne ”niqab-aktiviteten” er annonsert på Islam Nets nettside i månedsplanen for desember. Det er således god grunn til å tro at dette stemmer.

En kvinne som kaller seg Aisha har lagt inn følgende oppfordring hos Islam Net

Assalamu Alaykum wa Rahmatullahi wa Barakatuh, alle sammen :)Det blir inshaAllah et «niqab-treff» for alle søstre som veldig gjerne ønsker å bruke niqab. Dette er kun for å motivere, og selvfølgelig også for at de som ønsker å bruke det skal få «øvd» seg litt og se hvordan det er å være ute i offentligheten :)Dato: torsdag 30. desemberSted: ICC Moskeen på grønland i OsloTid: 13.00

Vi kommer bare til å gå rundt på Grønland så lenge vi vil, så kan de som har lyst være med å sitte i Moskeen og dele sine erfaringer.

Om det er noen spørsmål ang. dette kan dere ta kontakt på mail til [email protected]

Spre ordet InshaAllah.

Hvis noen føler seg kallet, ta gjerne en tur til Grønland i morgen, med kamera, og send eventuelle skupfoto til rights.no.