Islam

Spaltist for Trykkefrihedsselskabet

Trykkefrihedsselskabets nettmagasin, Sappho, satser på faste eksterne bidragsyrtere fra både inn- og utland. For Norges vedkommende falt valget på Hege Storhaug, som har levert det første skribentbidraget.

Slik åpner Sappho presentasjonen av sin nye faste ”klumme”:

Sappho får en klumme, skrevet af et fast panel af skarpe penne, læserne får omsider mulighed for at kommentere indholdet – og så har Sappho fået en lille ansigtsløftning.

Klumme, kommentarfelt og et lille ansigtsløft til Sappho

For fremtiden vil du, kære Sappho-læser, kunne komme af med din begejstring eller indignation over det, du læser. Klummen, som for fremtiden vil være at finde her øverst til højre får et kommentatorfelt, hvor du inviteres til at give dit besyv med.

Et fast panel af klummeskrivere med skarpe penne, indsigt og og markante holdninger vil ugentligt levere en kommentar til frihedens og Vestens tilstand. Hege Storhaug fra Human Rigths Service lægger ud. Glæd dig til klummer af Christopher Arzrouni, Morten Messerschmidt, Monica Papazu, Kai Sørlander, Helle Merete Brix, Torben Mark Pedersen og mange andre.

Storhaugs kronikk: ”En stigende uro for fremtiden”