Innvandring

Folket fratatt all myndighet

Arrogansen Jonas Gahr Støre og co utviser er historisk. De endrer Norge for alltid ved en høy innvandring, uten at vi får vite hvorfor, uten at folket overhodet spørres, uten at konsekvensutredninger legges på bordet. Norge skal doble innvandrerbefolkningen til en million personer innen 15 – 20 år. Sånn er det. Og sånn får marxisten Jon Michelet oppfylt sin våte drøm. Som Støre sier det: ”Det må vi leve med.” På den andre siden av kjølen ser vi konsekvensene av samme mentalitet: områder i Sverige er blitt rene krigssoner. I natt ble endog en politistasjon satt i flammer, og skoler brant ned uten at brannpersonell kunne gjøre jobben sin. Alt ved det vanlige.

Hege Storhaug, HRS

Hån og latterliggjøring. Dette har vært responsen når HRS og andre har pekt på det som blir mer og mer åpenbart: det er bare spørsmål om tid før nordmenn blir i mindretall – først i Oslo, dernest i landet som sådan. Demografiens klokke tikker og tikker i denne retningen. Det interessante er at nå sies det samme fra topp politisk hold, og det føyes til: ”det må vi leve med.” Fordi at? tillater jeg meg å spørre. Og; ligger det et konsekvensgrunnlag bak den førte politikken? Hvem skal komme inn, hvem skal ikke komme inn? Hvor mange skal kunne komme per år – sånn ca? Er det regnet på kostnadene for den førte politikken? Foreligger det en konsekvensutredning hva gjelder bærekraften i det folkelige fellesskapet? Konsekvenser for sammenhengskraften i samfunnet vårt, for verdigrunnlaget? Hva med lojalitet til fedrelandet, til naboen, og dermed vilje til å yte sin skjerv til felleskassa? Har Støre og co tenkt gjennom tryggheten til kvinner i det offentlige rommet, jamfør at nesten 6 000 jenter og kvinner i Sverige i for anmeldte at de var blitt voldtatt, jamfør at så mange kvinner nå ikke tør bevege seg i områder av Oslo alene?

Eliten utviser en enorm egoisme. Det er et rystende skue. Prislappen skal vi vanlige folk betale – i form av et mindre fritt Norge, i form av det som åpenbart ligger i kortene: mindre offentlig velferd.

Jeg har sagt det før, men det kan med hell gjentas: min generasjon som er født på 1960-tallet, vil i et uoverskuelig fremtidsperspektiv og historisk perspektiv være den generasjonen som har levd med størst grad av frihet, trygghet og velferd (med én åpenbar betenkning; pensjonen vår kan bli skranten, hvis man ikke har sikret seg gjennom kommersielle ordninger).

Det er så man nesten ikke vet om man skal le eller gråte når den samme Støre som er leder for Aps nye integreringsutvalg, går rett inn i kjernen av HRS sine hjertesaker. Den ekstremt høye innvandringen vil kreve at et ”bedre regelverk for blant annet ekteskap” (eksempelvis søskenbarnekteskap?), ”klær i skolen” (hijaben?), og ”hjemmeværende koner” (innestengte muslimske hustruer?). Disse tre punktene uthever Støre. Dette betyr følgende: Støre vet at kvinners frihet er i ferd med å raseres. Så grotesk er det.

Innen 15-20 år kommer en million innbyggere i Norge til å ha innvandrerbakgrunn. Det må vi leve med, sier utenriksminister Jonas Gahr Støre til VG.

Støre leder Arbeiderpartiets integreringsutvalg, som nå starter arbeidet med å med å vurdere om det skal lages et bedre regelverk for blant annet ekteskap, klær i skolen og hjemmeværende koner.

– Der jeg kommer fra er det ikke greit å være gift med sin fetter. Det tenker jeg er et tema som går på frihet for andre- og tredjegenerasjons innvandrere, dersom de systematisk må gifte seg med slektninger, sier Støre.

Han liker heller ikke at det i enkelte innvandrermiljøer er status med hjemmeværende kone.

– At kvinner velger å gå hjemme er noe vi åpenbart ikke kan regulere oss bort fra, men dette kan være i grenseland mellom frihet og tvang.

– Kvinners stilling vil være helt sentralt i arbeidet i integreringsutvalget. Vi må ha et regelverk som gjør det forbudt å holde kvinner nede. Men også normer og verdier teller, sier utenriksministeren.

Ja, vel, Støre. Da kommer min påstand: dere kan peise på med kvinneperspektivet til HRS så mye dere makter, men det kommer til å fungere som å pisse i buksa en ishavsnatt. Allerede nå er dere langt utenfor kontroll: tusentalls jenter og kvinner med først og fremst muslimsk bakgrunn lever helt på utsiden av deres rekkevidde i dag. Nå som dere har bestemt dere for å doble innvandrebefolkningen i løpet av et par tiår – hvordan i all verden skal dere ha fått ryddet opp i den politisk skapte miseren vi ser i dag? Min hypotese er: mer og mer utenforskap og selvvalgt isolasjon i muslimske grupperinger, der jenter og kvinners status er på et nivå vi aldri har sett i norsk historie. Sosiale myndigheter og ordensmakten vil være fullstendig bakpå. Lidelsene på individnivå vil være av en karakter som jeg personlig knapt orker å ta innover meg her og nå. Vi vil se en voldsom maskulinisering av samfunnet, der særlig muslimske gutter og unge menn vil herje det offentlige rommet i områder de tar kontroll over. Slik vi nettopp ser i Sverige, der politistyrken i Stockholm i natt måtte tilkalle forsterkninger fra hele landet (!). En krigssone, sies det fra våre naboer, nå to netter på rad.

Rasende ungdommer tente på en politistasjon og kastet stein mot politi og brannvesen i utkanten av Stockholm natt til onsdag.– Vi forsøker å hente ressurser fra alle andre deler av landet for å sikre forsterkninger, sier Mikael Eriksson ved politiet i byen til avisa Expressen.

Ungdommene knuste først ruten på politistasjonen med stein, og kastet deretter inn en brannfakkel. Svart brannrøyk og ulende sirener fylte forstaden Rinkeby, kjent for sin høye andel innvandrere. I tillegg til en politistasjon ble flere andre bygninger, biler og søppelkasser satt i brann. Totalt skal elleve branner ha brutt ut.– Det er en krigssone her ute, det regner stein, fortalte et øyenvitne til gratisavisa Metro.

Politiet fikk melding om opptøyer rundt klokken 19 i går kveld. Da hadde ungdommer brutt opp brustein og lagt dem i hauger. Kort tid etter stod en skole i brann. Dette var oppstarten på nattens herjinger.Rundt klokken ett i natt slo politiet til mot opptøyene. Plutselig begynte et tjuetalls politibetjenter å skrike av full hals og storme nedover gaten, melder avisen Aftonbladet.Tidlig på morgenen i dag brant det fortsatt i en bygning, men brannfolkene kunne lenge bare stå og se på. Grunnen var at det ifølge politiet ville vært for farlig å begynne slukningsarbeidet, melder Expressen.Mikael Eriksson bekrefter at det var brann på en politistasjon, men opplyser at politiet selv klarte å slukke brannen.Dette var andre natt på rad med opptøyer i Rinkeby, ifølge Aftonbladet.

At vi nå ser bilbranner i Oslo indre øst er kun et forvarsel.Jeg sitter med en svært ubehagelig følelse av at Støre og co, ”they will get away with it”. Eliten har nemlig for lengst feiget ut. Det er knapt opposisjon fra andre enn oss på nettet.

En million med innvandrerbakgrunn om 15 – 20 år

Rasende ungdom tente på politistasjon i Stockholm