Islam

Anmeldt for oppfordring til drap

En dansk konvertitt til islam er anmeldt til politiet for oppfordring til drap på vantro. Som han selv skriver i en kommentar hos Jyllands-Posten er det ”å drepe de vantro ikke bare en tekst i koranen, men en naturmessig bekreftet fatwa”. Kommentaren falt på den danskiranske kunstneren Firoozeh Bazrafkan sin populære blogg.

Hege Storhaug, HRS

Firoozeh Bazrafkans nystartede blogg hos Jyllands-Posten er blant de mest leste bloggene hos avisen. I sitt tredje innlegg satte hun et kritisk søkelys på planene om å bygge en stormoské i København, finansiert av despotene i Iran. Dette avfødte en oppsiktsvekkende klartalende kommentar fra en dansk muslim ved navnet Bjørn Holmskjold:

Gud skabte mennesket underlagt de helt samme psykiske mekanismer, hvorfor der er et ufravigeligt psykologisk system at forstå mennesket ud fra. Og det hvad enten vi taler om iraner, der er blevet vantro mod det Gud skabte, eller iraner, som ikke er det mindste i tvivl om det Gud skabte. De er alle underlagt én Guds ufravigelige vilje, som de gør meget klogt i at forstå. For gør de ikke det, så bliver de lige så vantro, som eksempelvis de psykisk syge amerikaner. Der jo som bekendt gør alt de kan for at manipulere de unge iranere til at blive tilbedende penge og materielle ting. Og det uden at forstå, at dette valg indebærer et fravalg af naturlighed, evnen til at elske indfølt dybt, evnen til at forstå sine børn, evnen til realisme og logisk tænkning for blot at nævne enkelte konsekvenser. Man bliver ganske enkelt alvorligt psykisk syg, gør børnene psykisk syge og nedbryder al naturlighed i verden. For det psykisk syge bliver ganske enkelt opformeret via den sociale arv.

Helt i overensstemmelse med Guds vilje skal det dræbes, som er sygt og afvigende. Betinger det, at eksempelvis en helt generation af unge må udryddes for at genskabe normaliteten, så er det helt i overensstemmelse med Guds vilje, som den kommer til udtryk i de evolutionære, biologiske og psykologiske lovmæssigheder. Det må selv de vantro, der kender til disse lovmæssigheder erkende rigtigheden af!

Muslimerne kan med sikkerhed vide, at islam ikke er en religion på niveau med mange andre religioner. Men er religionen, der grundlæggende tolker Guds vilje, som Guds vilje skal tolkes. Således bekræftes både oprettelsen af kalifatet og sharia af naturens love. For også mennesket skal begrænses i hvad de må og hvad de ikke må. Forlader mennesket Edens Have i den tro, at de har forstået noget, så er virkeligheden den, at de intet har forstået. Hele udviklingen i den vestlige verden er mere end rigeligt bevis herpå.

At dræbe det vantro er ikke blot en tekst i koranen, men en naturlovmæssig bekræftet fatwa.

Med andre ord…. Det er Guds vilje!

En annen herremann ved navnet Ivan Broe reagerte kraftig på denne utilslørte oppfordringen til drap, kan Sappho melde Broe har nå anmeldt Holmskjold til politiet i København for nettopp oppfordring til drap.