Ytringsfrihet

Opptrykk av Lars Vilks sin hund

Danske Trykkefrihedsselskabet (TFS) hadde stor suksess med salget av Kurt Westergaards Muhammed-karikatur. 1000 eksemplar ble revet bort. Nå satser TFS på ny suksess med ”Muhammed-hunden” til den drapstruede svenske tegngeren Lars Vilks. For 2 000 danske kroner kan man sikre seg et eksemplar av den nå verdensberømte tegningen og samtidig støtte TFS sitt arbeid for ytringsfriheten.

Her sakset fra TFS sin nettavis, Sappho.dk

Efter afsløringen af Jihad-Janes og hendes medsammensvornes mordplaner mod den svenske Muhammed-tegner Lars Vilks kan ingen være i tvivl om, at hans liv er truet.

Og for hvad? For at have lavet en tegning!

«Rondellhunden», der fik rabiate muslimer til at gå amok. Nu kan du eje dit eget eksemplar.

Sådan er efterhånden den egentlige retstilstand i den vestlige verden: Hvis du skriver, siger eller tegner noget, som islamiske voldsmænd ikke bryder sig om, kommer de og slår dig ihjel.Listen over forfattere, billedkunstnere, forlæggere, gallerister og andre, der åbenlyst bliver truet eller forsøgt myrdet, er lang og bliver længere dag for dag.Ulykkeligvis skorter det på opbakning fra kunstner- og skribentsammenslutninger, når en af deres kolleger bliver truet eller overfaldet.Sådan var det, da Kurt Westergaard blev forsøgt myrdet.