Vold og overgrep

Høygravid voldtatt i Sverige

En høygravid kvinne ble voldtatt i sitt eget hjem ved Stockholm av en fremmed mann av utenlandsk opprinnelse. Kvinnen, som er i 20-årene, vet ikke om hennes småbarn vitnet overgrepet som fant sted i hennes bopel. Gjerningsmannen mistenkes også for å stå bak to andre forsøk på voldtekt av gravide kvinner i samme område.

Politietterforsker Per Stevemar sier til det svenske fjernsynsprogrammet ”Efterlyst” at de frykter voldtektsforbryteren vil slå til igjen, melder Dagbladet Voldtekten av kvinnen i 20-årene skjedde i hennes leilighet i Hanige sør for Stockholm.

Hun hadde akkurat kommet inn i leiligheten sammen med barnet da det ringte på døren. Utenfor stod en ung mann med mørkt hår som spurte etter en ukjent person. Etter å ha forsikret seg om at kvinnens mann ikke var hjemme, tvang han seg inn i leiligheten.– Kvinnen ble dyttet slik at hun falt ned på ryggen og slo bakhodet i gulvet, han slet av henne klærne og voldtok henne. Etterpå forsvant han, sier Per Stevemar til TV-programmet.Barnet kan ha blitt vitne