Anbefalt litteratur

Rundlurt på Stortinget

Hege Storhaugs rykende ferske bok ”Rundlurt. Om innvandring og islam i Norge”, er på vei til Stortinget i dag. I boken viser Storhaug ved en rekke eksempler hvordan politikere, forskere og media etablerer sin egen virkelighet for å få innvandringsprosjektet til å fremstå som særdeles vellykket i Norge. Så spørs det om journalister vil avdekke sine ”lure” artikler, og samrøre mellom forskere og politikere.

Ikke minst viser Hege Storhaug hvordan Aftenposten julen 2008 lurte det norske folk trill rundt ved å presentere et såkalt innvandrerregnskap som viste hvor ”godt alt står til her i landet”. Problemet er bare at dette ikke var noe innvandrerregnskap.

To HRS-venner har bestemt seg for at politikerne ikke skal lure seg unna ”Rundlurt”. De har derfor kjøpt ett eksemplar til hver av Stortingets 169 representanter. Bøkene blir levert i Stortingets posthylle i dag.