Ytringsfrihet

Bruce Bawer med suksess i Canada

Den amerikanske forfatteren Bruce Bawer, bosatt i Oslo, gjør stor suksess på sin foredragsturne i Canada. Til HRS forteller Bawer at han ble møtt med stående applaus i Ottawa på mandag, og suksessen har fortsatt i Toronto og Montreal, mens i kveld skal han holde tale om Europas utfordringer knyttet til islam i Ouebec. Bawer er aktuell med boken "Surrender. Appeasing Islam. Sacrificing Freedom.”

Hege Storhaug, HRS

I en e-post fra Canada, forteller Bruce Bawer også at Canada sliter med mange av de samme integreringsutfordringene som Vest-Europa, ikke minst knyttet til islams press på frihetsverdier.

Bawer har gjort stor suksess med boken Surrender. Om boken sier blant andre Ayaan Hirsi Ali dette:

“Written with an urgency and clarity that makes it hard to stop reading and re-reading it. It should be studied by all who wish to understand the forces at work in the West that make an Islamic ‘House of Peace’ a brewing nightmare.” (sakset fra Bawers hjemmeside)

HRS kommer forhåpentligvis tilbake med mer stoff om Bawers inntrykk fra Canada.