Innvandring

Rødegardisten i Dagbladet

Man er i godt selskap når man ærekrenkes på det mest nedrigste av Dagbladets Marte Michelet. Brunbeisingen av Hege Storhaug på 8.mars i fjor var likevel småtteri i forhold til Michelets kommentar til Steinar Lems utspill om å begrense innvandringen og hans bekymring for fremtiden for frihetsverdiene våre. Michelet går i strupen på Lem og tar livet av han moralsk. Hva skal man si?

Da vi leste Marte Michelets kommentar i går, der den nedrigste påstanden var smurt ut på førstesiden, ble vi rett og slett så satt ut mentalt at vi ikke klarte å forholde oss. Hvilket nivå Dagbladet har lagt seg på!?

Michelets setning på Dagbladets førsteside lyder: ”Steinar Lem ser på muslimske barn som ugress.”

Hva sier man til slikt?

Dertil en kommentar til en person som ligger på sykehus med intravenøst og med prognose om noen måneder igjen å leve? Dertil en kommentar til en person som har kjempet hele sitt voksne liv for å løfte opp verdens fattige – inkludert muslimske barn.

Monn tro hva andre ansatte i Dagbladet tenker og føler? Vil de assosieres med Michelet og avisens mentale og moralske forarmede tilstand?

Hans Rustad har kommentert Marte Michelet presist på document.no