HRS TV

Religionsdebatten

For noen uker siden arrangerte Aftenposten en debatt på Litteraturhuset med tittelen ”Er Norge religionsfiendtlig?”. HRS-TV fulgte debatten og vi har tidligere publisert en fullstendig versjon av debatten via Aftenposten, men som en ekstra service kan du nå se og høre en redigert versjon av debatten her.

Fem uker etter at studenten og muslimen Mohammad Usman Rana ble kåret til vinner av Aftenpostens kronikkonkurranse med artikkelen Den sekulære ekstremismen, arrangerte Aftenposten en debatt om religionenes – og ytringsfrihetens kår – på Litteraturhuset. I panelet satt studenten Mohammad Usman Rana, skribenten Sarah Azmeh Rasmussen, Lars Gule fra Høgskolen i Oslo, og kulturminister Trond Giske. HRS har tidligere publisert hele debatten, men her kan du se og høre en redigert versjon, i to deler:
Del 1:

:

Del 2:
Film/redigering: Owe/HRS