Islam

Småbarn trenes til hellig krig

Al-Qaida trener smågutter ned i tiårsalderen til å bli hellige krigere, hevder det amerikanske forsvaret. Iført fotballdrakter og svarte masker sparker de inn dører og stormer hus, lærer å gjennomføre kidnappinger, arrestasjoner og lignende. Se videoen som det amerikanske forsvaret beslagla under et raid nord for Baghdad i desember.

Vi er vant med å se bilder og videoer av palestinske småbarn utstyrt med Hamas-pannebånd, grantakstere og Kalashnikov-geværer. For noen dager siden lærte vi at al-Qaida i Irak hadde tatt i bruk to kvinner med downs-syndrom til å detonere selvmordsbomber på en markedsplass. Siste frontnytt fra den islamske jihad er at Al Qaida nå også tar i bruk smågutter i krigføringen. Nyheten om dette går verden rundt, og også Aftenposten skriver om dette idag. Se ellers denne videoen, som er selve kildegrunnlaget for den aktuelle nyhetsmedlingen:

Al Qaida trener småbarn til krig