HRS - Webradio

Ukemagasinet: Pakistan i perspektiv

HRS Radio: Den 27. desember i fjor ble den pakistanske opposisjonspolitikeren Benazir Bhutto myrdet av en selvmordsbomber. Den politiske situasjonen i Pakistan er spent og ustabil. Ukemagasinet denne uken er viet en historisk og politisk analyse av situasjonen i Pakistan. Hege Storhaug, som har inngående kjennskap til og erfaring med pakistanske forhold, skildrer den historiske bakgrunnen for det som skjer. Og drøfter fremtidsscenarier. (Sendingen varer i 37 minutter).

Få bakgrunnskunnskap og perspektiv på den turbulente situasjonen i Pakistan. Hør Hege Storhaug i samtale med Jens Tomas Anfindsen på HRS Radio. Klikk på webradio-ikonet øverst til høyre på denne siden, og spill av filen på din maskin, eller last den ned til en bærbar mp.3-spiller. NB!Se også HRS sin portrettartikkel av Benazir Bhutto.