Ytringsfrihet

Stopp føleriet!

I et debattinnlegg i Dagbladet, forrige uke, uttrykker sosialmedisiner Per Fugelli indignasjon over rasisme og intoleranse. "Og det er jo forbilledleg. Det merkelege er at han gjer seg dummare enn han er, og slik utøver han sjølv sin intoleranse”, skriver Marielle Minutella i et tilsvar i dag, og fortsetter: ”Men når han påstår mellom anna at «innvandrere tar med seg stolte familietradisjoner og gode dyder og verdier frå Koranen», då er dette faktisk meir ondskapsfullt, på ein infam måte.”

Marielle Minutella er masterstudent i statsvitskap og
musikklærar. I debattinlegget i dagens Dagbladet argumenterer hun for at Fugellis
antirasisme
, som tar form av kulturrelativisme, i seg selv leder til en subtil form for
rasisme. Les Minutelleas innlegg fra Dagbladet.no.