Vold og overgrep

Torturerte kjæresten i 9 dager

En dansk kvinne har blitt holdt innelåst i et skur i ni dager, og blitt torturert av sin jevngamle kjæreste. Politiets etterforskningsleder sier han sjelden har sett så voldsomme skader. Volden har pågått over tid, og mannen har truet med å drepe hennes familie hvis hun sa noe.

Kvinnen (19) er blitt pisket, brent og slått i de ni dagene hun er blitt hold ti skuret. Hun har fått minimalt med mat og drikke, men klarte til slutt selv å rømme. Hun kom seg til en tømmerhandel i nærheten, hvor hun brøt seg inn og fikk ringt familien.

Ifølge kvinnen er det hennes jevngamle kjæreste som har torturert henne. Volden skal ha pågått i mer enn ett år, men mannen har truet med å drepe hennes familie hvis hun fortalte noe. Hun er også nektet å holde kontakt med sin mor, fordi hun er kristen.

Kvinnes kropp er merket etter slag, antakelig med pisk, i tillegg til en rekke brennmerke. Kvinnens hår er delvis brent og klippet av. Også deler av høyre tommelfinger er vekk. Etterforskningsleder Henrik Svindt i København-politiet sier han sjelden har sett så voldsomme skader, melder Politiken.dk.

Politiet er ikke sikre på om mannens familie har kjent til volden, noe som nå etterforskes. Mannen, som er av libanesisk opprinnelse, har erklært seg skyldig i vold mot kvinnen, men erkjente seg uskyldig i frihetsberøvelse. Forsvareren mener mannen er psykisk syk, skriver Berlingkse.dk.