Vold og overgrep

Opptøyer i Paris

FRANSK UNGDOM PROTESTERER MOT SYSTEMET: Flere politistasjoner i forsteder til Paris ble angrepet søndag etter at to tenåringer døde i en kollisjon med en politibil. Åtte polititjenestemenn og en brannmann ble skadd i angrepene. En politistasjon i Villiers-le-Bel ble satt i brann og en annen i Arnouville ble vandalisert. Skudd ble avfyrt mot politimennene på stasjonen, og en politisjef ble sendt til sykehus etter at han forsøkte å forhandle med menneskemengden utenfor.

Urolighetene brøt ut da to ungdommer på 15 og 16 mistet livet da de krasjet med en politibil i 18-tiden søndag.Rykter blant ungdommer i området fortalte at politimenn i en
patruljebil i nærheten var ansvarlige for ulykken, og dette skal ha
startet angrepene på politiet.

Ungdommene kjørte på en stjålet motorsykkel da de kolliderte med en politibil. Dette melder VG.no. Se også filmbilder fra VG TV.