Politikk

Ayaan Hirsi Ali trenger vår støtte

Ayaan Hirsi Ali har blitt fratatt sikkerhetsopplegget. Nederlands politisk lederskap ville ikke fortsette å betale hva det koster å leve opp til våre demokratis bærende bjelke; ytringsfrihet. Og ettersom Hirsi Ali ikke er amerikansk statsborger, vil heller ikke USA betale for det omfattende sikkerhetsopplegget som må til for at Hirsi Ali kan fortsette å jobbe for vår tids viktigste frihetskamp; mot fremvekst av den totalitære ideologien islamisme. Nå er det opprettet et internasjonalt fond for Hirsi Ali, i håp om at private vil ta ansvar for at hun kan fortsette å jobbe for frihet og demokrati.

HRS har fått tilsendt informasjon fra Ayaan Hirsi Alis assistent om fondet ”Ayaan Hirsi Ali Security Trust”, som er opprettet for å sørge for at Hirsi Ali får den nødvendige sikkerheten i sitt daglige liv og virke.

Mange i Norge støtter Hirsi Ali i hennes usedvanlige modige arbeid for menneskerettigheter og det sekulære, åpne demokratiet. Vi håper nå at alle støttespillere viser sin besøkelsestid og sender Hirsi Alis fond de kronene man kan avse.

Providing Financial Assistance

for Ayaan Hirsi Ali’s Security Detail

Ayaan Hirsi Ali, former Dutch parliamentarian and an outspoken defender of women’s rights in Islamic societies, is at risk from a variety of extremist threats in both Europe and the United States. She has needed constant security protection since her life was originally threatened in 2002. Up until October 1, 2007, this protection was provided by the Dutch government. (The Dutch government is still responsible for Ms. Hirsi Ali’s security when she is on Dutch soil.)

Now a permanent resident of the United States and a resident fellow at the American Enterprise Institute, Ms. Hirsi Ali must raise her own funds to finance her costly—but necessary—protection. In response to the numerous private citizens who have expressed interest in helping Ms. Hirsi Ali fund her security detail, the Ayaan Hirsi Ali Security Trust has been established.

The preferred and most immediate way to assist Ms. Hirsi Ali in the financing of her private security protection is through the Ayaan Hirsi Ali Security Trust. This private trust fund can accept non-tax deductible donations from within the United States and internationally, and is entirely dedicated to financing Ms. Hirsi Ali’s security.

Checks should be made payable to the Ayaan Hirsi Ali Security Trust and sent to:

Ayaan Hirsi Ali Security Trust

Bank of Georgetown

1054 31st Street, N.W.

Suite 18

Washington, DC 20007

Ayaan Hirsi Ali Trust Tax Identification Number: 75-6826872

Thank you for your interest in assisting Ayaan Hirsi Ali.

For more information please contact: John Matteo ([email protected]) or Mackenzie McNaughton ([email protected]), representatives for Ms. Hirsi Ali.

Telephone: 202.457.1600

Wire Transfer information

Account Name: Ayaan Hirsi Ali Security Trust

Account Number: 1010054748

Bank Name: Bank of Georgetown

Bank Address: 1054 31st Street, N.W.

Suite 18

Washington, DC 20007

Bank Telephone: 202-355-1200

Bank Routing Number: 054001712