Ytringsfrihet

Varsler verdikamp

Vi hadde den forrige karikatursaken fra Danmark, vi har saken der en Ikea-ansatt ble sagt opp etter å ha kritisert bruken av hijab på jobb, vi har drapet på Theo van Gogh, Mozart-operaen som ble avlyst fordi den viser profeten Muhammeds avhugde hode, og vi har de sterke reaksjonene på at paven siterte en tekst fra middelalderen. Dette er ikke bare enkeltsaker. Summen av alle disse viser at vi begynner å stå ovenfor en verdikamp, sier den iransk-norske Frp-politikeren Mazyar Keshvari til VG Nett.

Vi står nå overfor et veiskille hvor vi må kjempe for de verdier og
rettigheter som er blitt til over mange århundrer. I denne kampen har
venstresiden og den sittende regjeringen foreløpig sviktet. Dette er
alvorlig og meget farlig, sier Frp-politikeren.Les hele intervjuet på VG Nett.