Vold og overgrep

Også Zahid Butt (54) fryktes drept

Det er ikke bare Belur Sardar (29), med iransk opprinnelse, og Thi Phuong Dung Tran Larsen (22), med vietnamesisk opprinnelse, som er forsvunnet den siste tiden. Politiet leter også etter Zahid Butt (54), med pakistansk opprinnelse, som forsvant i Stavanger i begynnelsen av juli. Også i denne saken har politiet nå satt i gang hundesøk.

Norskpakistaneren Zahid Butt (54) ble sist sett ved en bensinstasjon på Lagårdsveien i Stavanger 9. juli, og politiet mener han kan være drept.
”Vi holder alle muligheter åpne. Det kan være håp om å finne personen eller gjenstander som kan settes i forbindelse med denne forsvinningen. Bakgrunnen for søket er sammensatt, men det er i dette området Butt er observert sist. En beboer i området har meldt at bilen hans er kommet tilbake og blitt parkert utenfor en bolig i området. Etter at bilen ble parkert er det ingen som har sett Butt. Vi tror det kan finnes beviser i dette området og vi søker derfor i nærheten, ” sier politiadvokat Arvid Malde til NRK.no

Les også om saken hos VG Nett