Vold og overgrep

Kvinne drept, ektemann pågrepet

En kvinne (25) av afghansk opprinnelse ble i natt funnet drept i en leilighet på Furuset i Oslo. Det var hennes ektemann (30), også han av afghansk opprinnelse, som meldte fra om drapet.

Ektemannen ble mistenkt for å ha drept sin kone, og han ble pågrepet uten dramatikk. Deres sønn på halvannet år lå og sov i leiligheten der den drepte kvinnen ble funnet. ”Barnet lå og sov og er uskadet. Trolig har ikke barnet fått med seg noe av det som har skjedd. Det er nå tatt hånd om av barnevernet,” opplyser operasjonsleder Kjetil Kroken ved Oslo politidistrikt til VG Nett.

Ifølge naboer var paret konservative muslimer, som var rolige og det har ikke vært noe bråk fra dem. Paret skal ha bodd i leiligheten på Furuset i nærmere to år. Senest i forrige uke skal mannen ha forklart en nabo at kona ikke følte seg helt bra. Flere naboer sier de ikke har sett den 25 år gamle kvinnen på flere uker.