Æresdrap og æresrelatert vold

Tre arrestert etter knivdrap på gravid tenåring

Tre personer er blitt arrestert etter det fatale knivdrapet på den gravide tenåringen Sana Ali (17) i Greater Manchester i Storbritannia.

Sana Ali (17) er blitt funnet knivdrept i sitt eget hjem i Throstle Grove i Bury i Manchester, melder Sky News. Ali ble funnet av sin svigerinne på soverommet. Den gifte tenåringen, som var to gravid i andre måned, bodde i huset sammen med sin 24 år gamle ektemann, hans bror og ektemannens foreldre.

Sana Ali kom til Storbritannia fra Pakistan for fem år siden. Hun giftet seg i fjor, og flyttet inn hos ektemannens familie. Politiinspektør Keith Dillon fortalte at det var ingen tegn til innbrudd og det er heller ikke var blitt stjålet noe i huset. Han fortalte videre at Sana Ali var blitt utsatt for ”et voldelig angrep”. Obduksjonsrapporten viser at hun døde av knivstikk i bryst- og underlivsregionen, skriver BBC News

Dagen etter at Sani ble funnet, ble tre personer arrestert. De tre arresterte er foruten Alis ektemann (24), en 22-åring og en 16-åring.