Kvinner og likestilling

Sinte kvinner støtter Siv

Fylkesmannen i Nord-Trøndelag, Inger Lise Gjørv (Ap), kalte årets 8. mars for "de sinte kvinners dag" - og at hun selv er en av dem. Hun støtter Siv Jensen som nylig har sagt: «Kvinnene som blir utsatt for trakassering og overgrep er først og fremst våre nye landsmenn. Hvorfor viser ikke feministene engasjement her?»

Aps Fylkesmann Gjørv sier seg helt enig med Jensens utspill:
«Jeg er så enig med Siv! Og jeg blir frustrert og sint over at så lite av dagens norske likestillingskamp skjer her. Det opprører meg at dagens norske, likestilte kvinner ikke er mer opptatt av dem som i dag trenger vår støtte og samfunnets hjelp.»
Fylkesmannen fremhevet tre punkter som kan bidra til integrering av kvinner og dermed barna: En god offentlig skole, arbeid og barnehager for alle. Gjørv vil også fjerne kontantstøtten, melder Trønder-Avisa.no

HRS støtter Gjørvs grunnholdning, og minner om vårt motto: integrer mor, og 2/3 av jobben er gjort, for mor vil integrere barna.