Religiøse og politiske symboler

Menn må tildekkes

Tekstforfatter Dagfinn Nordbø kjenner flere gode grunner til at menn også burde tildekkes, hvis man holder seg til argumentasjon som kommer fra muslimsk hold.

Dagfinn Nordbø nevner i Dagbladet.no flere grunner til at menn også burde tildekkes, hvis man holder seg til argumentasjon som kommer fra muslimsk hold. Nordbø spør: ”Hvem bestemte at det bare er kvinner som må dekke til kroppen? Hvorfor går ikke menn med slør? Jeg kan ramse opp en rekke eksemplarer av arten mannfolk som straks får saftene til å sildre hos enhver kvinne: Brad Pitt, Christian Kjelling, Adil Thathaal, you name them. Disse mennene (og millioner andre) har en så formidabel tiltrekningskraft på damer at de bør dekkes til umiddelbart. Egentlig burde de vært plombert”. Nordbø er også sjokkert over uttalelser fra en høytstående norsk imam i beste sendetid på NRK: ”Imam Sikandar fikk seg på NRK Reflektor til å si at jenter bør starte med tildekking i seksårsalderen, for når de blir tenåringer blir de jo helt umulige å ha med å gjøre. Han antydet meget sterkt at småpikene kom til å bli fortapte horer hvis man ikke sørget for tidlig emballering. Når landets mest innflytelsesrike imam uttaler dette, burde kanskje muslimer som mener noe annet, prustet seg litt opp. Men det skjedde ikke. Jeg foreslår derfor at vi dekker til Imam Sikandar et års tid. Så kan han jo rapportere hver torsdag om hvordan han har det der inne, gjerne på NRK TV”.