Vold og overgrep

Najaf Abbas skutt og drept

Natt til søndag ble norskpakistanske Najaf Abbas (38) drept i sitt eget gatekjøkken på Skårer utenfor Oslo.

Natt til søndag ble 38 år gamle Najaf Abbas drept i sitt eget gatekjøkken på Skårer utenfor Oslo. Abbas var far til fem barn, fraskilt og av pakistansk opprinnelse. HRS har kjent Abbas de fire siste årene. Det var med sorg vi mottok budskapet om hans bortgang, men drapet var dessverre ingen overraskelse. Vi har blant annet fulgt dramaet rundt Abbas sitt kjærlighetsforhold til en kvinne av pakistansk opprinnelse. Både kvinnen og Abbas har mottatt flere drapstrusler de siste årene grunnet forholdet dem imellom.Drapet etterforskes nå som et mulig æresdrap. Politiet mener også det kan ligge økonomisk motiv til grunn for drapet knyttet blant annet til spilleautomater, melder VG i papirutgaven i dag.